В новините
 
13.04.2009 17:19   Новината е видяна 12142 пъти
Ексцентричната Пат Епълтън от De Phazz ще даде урок по пеене в Мюзик Айдъл

Ето ги! „Кралете на лаунджа” се завръщат в София, за да ни поднесат истински спектакъл – богата и наситена музика, игра на светлини и цветове, танци и настроение!
След дългогодишно развитие и осем успешни албуми, преливащи от  музикални коктейли, смесващи стиловете:  джаз, латино, диско, соул, госпъл, кубински ритми, реге, трип хоп, дръм енд бейс, De Phazz издават компилацията „Big”, определяна като „напредък в развитието на групата с усмивка назад”. Деветият компактдиск събира най - успешните песни на De Phazz, но пресъздадени по един съвсем различен начин. Новите аранжименти са записани с един от най – изтъкнатите оркестри в Германия – „Радио биг бенд Франкфурт”. Люботитното е, че лидерът на формацията Пит Баумгартнер оставя на диригента на биг бенда сам да избере песните в "Big", за да може големият оркестър да се чувства максимално комфортно при изпълняването на мелодиите. От първата до последната композиция в албума сякаш се разказват истории. И не е за учудване, че у слушащия остава впечатлението за единност и хармония на отделните изпълнения, като за един иновативен и различен проект. В „Big” „Кралете на провокацията” бягат от електронното звучене и миксират фино джаз, фънк и лаундж. 

През тази година групата потегли на турне из Европа, за да представи албума ”Big”. Концертът в София ще се състои на 17 април, от 19:30 часа,  в зала 1 на НДК, в рамките на музикалния фестивал „София Джаз Пик”, организиран от Джаз ФМ радио, Кантус Фирмус и Швепс. За да се пресъздаде максимално новото звучене на „De Phazz”, в концерта на групата в София ще се включат „Брас асоциация”, ръководена от Ангел Заберски-син.

Вокалистката на групата Пат Епълтън пристига на 15 април в София и ще бъде специален гост вечерта в музикалното шоу „Мюзик айдъл”. Певицата ще изпълни песен от новия албум на De Phazz заедно с група „ТЕ” и ще насърчава талантливите кандидат – певци.

Албумът „Big” съдържа песните: 
1. The mambo craze 
2. Jazz music 
3. Belle de jour 
4. Jim the jinn 
5. Jeunesse dorée 
6. Death by chocolate 
7. Something special 
8. Excursion en mer 
9. Preachin' to the choir
10. Dummes Spiel 
11. Heart gallery 
12. Jeunesse dorée (Dub-Mix)





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |