В новините
 
21.04.2009 02:56   Новината е видяна 4400 пъти
СЪПРУГЪТ-СВОДНИК

През мъничък отвор в стената камерата на Мартин Карбовски снима самия акт на проституирането

На 21 април от 23:15 часа в специално издание социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже нецензурираната версия на историята за съпруга-сводник и за дъщерята, продала майка си в чужбина, за да работи като проститутка.


„Всички ни питат как намираме тези истории!” – разказва Мартин Карбовски. – „Преди време във вестниците пишеше за двама мъже, които се сбили заради жените си. Понеже в наше време мъж да се сбие заради жена си трудно се случва, проверихме случая и се оказа, че мъжете не са се сбили, за да защитят честта на жените си, а защото са се скарали за някакво много хубаво място – стоянка на магистралата, където жените им проституират!”


Милка Недялкова и Петър Игнатов имат четири дъщери и няколко внучета. За да изхранва семейството Милка започва „работа като проститутка”. Съпругът й Петър не работи и признава, че в началото му било много трудно, защото е много ревнив, но не бил първият, нито последният човек, на когото жена му работи на магистралата. „Някой път, ако сте обидили мъж” – коментира Карбовски, – „нещо сте му казали лошо или сте го нарекли „нещастник”, сетете се за Петър. В класацията на милионите нещастници у нас дали той би спечелил едно от първите три места?... Трябва да си зададем един много простичък въпрос: Дали Петър е такъв, какъвто е, защото е имал лош късмет или не се е постарал много-много в живота?... Имам тежки подозрения, че толкова лош късмет на мъж – здрав и прав – едва ли може да му се случи!”


„Ти целуваш ли я в устата?” - пита Карбовски съпруга-сводник. „Е, целувам я... Тя го прави с презерватив!” е отговорът, докато през малък процеп в стената камерата показва как в другата стая жена му прави фелацио на друг... Пред очите му... Там са и децата...


„Отечествен фронт” във вторник, 21 април от 23:15 часа, по Нова телевизия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |