В новините
 
21.04.2009 23:00   Новината е видяна 3732 пъти
GRAPHILLA излиза „на светло” в Бургас

GRAPHILLA e един от онези интернет форуми, в които не можеш да продадеш някоя таратайка, но можеш да срещнеш професионалисти от сферите на илюстрация, уеб, печатен дизайн, лого, фотография, 3Д графика... Всъщност, след като изброиш всички тези неща, и веднагически "онези форуми" у нас се свеждат до един - GRAPHILLA.

Преди 8 години група млади художници и дизайнери започват да разговарят чрез този сайт на различни теми. Те не искат нито масовката на общите форуми, нито техните работи да прашасват в някоя тъмна галерия без посетители.
Постепенно темите се увеличават, разделят по специализирани секции и достъпът на нови автори е ограничен чрез задължително представяне на портфолио - с една единствена цел, нивото да се държи високо.
Днес форумът е среда за запознанства на хората от бранша на визуалните изкуства и реклама, с близо посещаемост 8000 регистрирани потребители.

След безброй показани през годините проекти в интернет - GRAPHILLA излиза „на светло” и в Бургас на 24-ти април от 19.00 ч. в галерията на Дружеството на Бургаските Художници на ул. Александровска, с печатна изложба от 130 работи на своите най-изявени автори и ще остане там до 3-ти май, след което ще отпътува за град Добрич.
Макар и внушителна на пръв поглед цифра, 130 принта се оказаха недостатъчни за да съберат стойностните проекти, показани във форума.

Изложбата на GRAPHILLA е отворена за всеки,  който поне веднъж е издавал онези странни звуци (дори „тц-тц-тцц” ), разглеждайки сайта на фотограф, художник или дизайнер.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |