В новините
 
24.04.2009 13:24   Новината е видяна 331019 пъти
Сменят номерата на телефонни абонати. БТК ще предоставя на клиентите си безплатно нови телефонни апарати

До края на април телефоните в още единадесет населени места в областите Бургас и Варна ще бъдат цифровизирани. Процесът по подмяна на аналоговите телефони с цифрови  ще се извърши на 27.04.2009 г. След промяната разговорите в цифровизираните селища вече ще се таксуват по време. 

Цифровизирането на стационарните телефони ще се реализира на базата на безжична технология.  

„Телекомуникационните съоръжения, с които разполага компанията, ни дават възможност да използваме този иновативен подход”, споделя Емил Георгакиев, директор „Експлоатация и архитектура на мрежата” в БТК ГРУП.  

За да могат да се възползват от възможностите на новата технология, телекомът ще предостави безплатно нови телефонни апарати на всички свои клиенти в тези населени места. По този начин те ще могат да си активират редица полезни услуги, които до момента не са били достъпни чрез аналоговите телефони. Това са услугите разпознаване на входящите повиквания (CLIP), забрана за идентификация на собствения номер при изходящи повиквания (CLIR), пренасочване на повиванията към друг номер, изчакване на повикванията, конферентна връзка между трима участника и други. След цифровизирането клиентите ежемесечно ще получават и детайлизирана справка за изходящите си разговори.   

Освен посочените предимства клиентите на БТК ГРУП в тези населени места вече ще могат да избират между различните планове „У дома”, с включени 50, 150, 250 и 350 минути.  

С цифровизирането ще бъдат променени и телефонните номера на някои от абонатите. Промяната ще бъде различна за отделните населени места, които ще се цифровизират. При част от тях пред номера ще бъде прибавена само една цифра, а при други – ще бъде предоставен напълно нов номер. Промените за отделните населени места са следните :

Стар код Населено място Община Нов код
5504 Ясна поляна, Веселие, Ново Паничери Приморско 550
55638 Оризаре, Гюльовца Несебър  556
59068 Бродилово Царево 590
59069 Кости, Българи, Кондолово Царево 590
5180 Храброво Провадия  518
5181 Кривня Провадия  518

Непосредствено след промяната, новите телефонни номера ще бъдат включени и в базата „Справки” на БТК. На телефон 118 00 на цената на един градски разговор всеки може да получи новия номер на клиент срещу стария. Актуалните данни с номерата са достъпни и от интернет страницата на БТК ГРУП www.btc.bg.  

За последните няколко години БТК се превърна в модерен оператор, който предлага най-богатото портфолио от услуги на телекомуникационния пазар в България. В началото на 2009 г., нивото на цифровизация на телефонната мрежа в страната надхвърли 81%. Телекомът има 2,2 млн. клиенти на фиксирани услуги, над 1.2 млн. на мобилни и над 250 000 клиенти на високоскоростния интернет ADSL. Всичко това прави БТК водещ доставчик на най-широк спектър висококачествени ковергентни услуги, гъвкава, успешна и ориентирана към клиентите компания.  





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |