В новините
 
24.04.2009 13:35   Новината е видяна 5160 пъти
ВОДОЛАЗНАТА ОБЩНОСТ В БЪЛГАРИЯ ОТКРИВА СЕЗОНА С БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ

Специализираният форум за подводни спортове AQUABORN.net, съвместно с водолазен център “Средец”, организират откриването на новия водолазен сезон в Китен, под формата на дарителска акция, в подкрепа на фондация И АЗ МОГА, подпомагаща деца с множествени увреждания. 


Официалното откриване на сезона ще се състои на 02 май от 10:00 часа пред Водолазен център Средец, ул. „Странджа”, гр. Китен.


Събитието ще се проведе между 01 – 04 май 2009 г., а участниците в него ще продават аксесоари I Can Too (част от дарителския проект Gift Guide / Гид за подаръци),  приходите от които се набират във фонд за създаване на следващ* Медицински център за деца с увреждания.

Артикулите на И АЗ МОГА ще бъдат представени по един много атрактивен начин -  всеки водолаз ще влезе във водата с поне един такъв аксесоар.
 
“Настоящата акция е само началото от поредица мероприятия, които планираме да осъществим заедно или в подкрепа на И АЗ МОГА. Основната ни цел като водолазна общност е не само да подпомогнем децата в нужда, но и да популяризираме дейността на фондацията сред любителите на водните и подводни спортове”, коментира Виктор Мелконян, създател на форума AQUABORN.net. 


Чрез възможностите на форума и интернет пространството, в Китен към българските водолази ще се присъединят техни британски колеги. Така събитието ще придобие международен характер.
Новият сезон ще бъде открит по същото време и на Северното Черноморие. Любители на подводния спорт ще се съберат във Варна и ще се включат в благотворителната инициатива. Набраните средства ще бъдат предоставени директно за целите на проектите “И АЗ МОГА”.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |