В новините
 
28.04.2009 00:00   Новината е видяна 6224 пъти
Български летен хит от Dian Solo – One More Time

Дебютният солов сингъл на Dian Solo (Дидо от Deep Zone) е изпипан в изключително популярния летен “реге денс” стил – тази седмица е ПРОМО ХИТЪТ на радио FRESH! Диджеят пък подкара ново бяло “Бентли”!


След като всеки един от членовете на Deep Zone издаде самостоятелен сингъл (за повече информация: http://www.deepzoneproject.com/ ), дойде ред и на основателя на проекта – Дидо, който вече се подвизава под името Dian Solo. Неговото парче се нарича One More Time, вокалите са дело на реге изпълнителя Mescalex, а саундът е издържан в изключително хитовият “beach dance” или “reggae dance” стил, станал популярен в последните години от диджеи и изпълнители като Боб Синклер, Лекстър, Ив Ларок, Еди Уата, Р.И.О и др. 


Тази седмица можете да слушате изпълнението ексклузивно в ефира на радио FRESH!, като ПРОМО ХИТ. Песента One More Time можете да чуете и онлайн тук: http://www.deepzoneproject.com/about/dj-dian/ Скоро ще бъде готов и видеоклипът към One More Time.


Универсалният саунд на изпълнението е ангажиран и с глобална концепция – парчето е посветено на еко идеята и борбата със замърсяването на околната среда. Издаването на песента ще бъде съпроводено и от създаването на еко инициатива. „Целта на проекта е да ангажираме и запознаем максимален брой хора с проблема „Глобално замърсяване”, казва Dian Solo. Слоганът на проекта, който той основава е „Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.


Ето и как Dian Solo определя избора си на нов псевдоним: „Това е първият соло проект на Диан. Освен това съм голям фен на Хан Соло от „Междузвездни войни, така че нещата се нареждат перфектно”. В същото време пък, съвсем в тон с лятното време, настроение и парче, диджей номер 1 в България за 2006 г. подкара и нов автомобил – бяло “Бентли” кабрио. „Усещането да караш такъв автомобил е подобно на това, което те спохожда малко преди оргазъм, който си удържал максимално удължавайки удоволствието за теб и твоята партньорка. Определено се слях с този автомобил”, споделя той. Дидо “разходи” с автомобила репортерите на предстоящата ТВ продукция “Колите на звездите” за снимките на пилотното предаване.


В момента пък Dian Solo, заедно с колегите си подготвя петото национално турне на Deep Zone, което ще бъде и най-мащабното им до момента и ще премине през 45 града в цялата страна. През месец май се очаква на музикалния пазар у нас да излезе и новият албум на Deep Zone! 


Dian Solo - биография


Колкото и странно да звучи, Dian Solo (познат още като DJ Dian или Дидо от Deep Zone), стартира диджейската си кариера в… сптриптийз бар на български морски курорт през 1993 г., заобиколен от красиви танцуващи момичета и богати туристи. Самият той смята, че този факт до голяма степен е повлиял на характера и най-вече на музиката, която прави и оттогава той винаги е вдъхновяван от красотата и позитивната енергия. Истински артист и новатор зад пулта и грамофоните, постопенно той успява да си изгради собствен стил в Хаус музиката. 


Любовта към изкуството обаче не идва случайно – роден в семейството на музиканти, на 8 години той вече свири на пиано а съвсем скоро овладява и синтезатора, перкусиите, барабание и бас китарата. Увлечението по електронната музика обаче си казва думата и през 1998 г. той е обявен за “Диджей на Годината” у нас. Малко след това пък, заедно с друг свой колега – Роско, и музикантските умения и студио на баща си – JuraTone (Любомир Савов), поставя началото на един от най-успешните български денс/хаус проекти за всички времена – Deep Zone. 


Оттогава той е верен на своята група и почти цялата му кариера минава като продуцент, композитор и мултиинструменталист на проекта. Разбира се, самостоятелните му диджейски сетове в различни клубове из цялата страна винаги се очакват с голямо нетърпение от аудиторията. 


През 2009 г. Dian Solo издава и първия си самостоятелен сингъл – One More Time.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |