В новините
 
28.04.2009 00:02   Новината е видяна 5999 пъти
среща на Балканския съюз на жените в занаятите

28 април, в Пловдив, от 10.00 часа, в зала “Тракия” на хотел “Тримонциум” се открива Втората среща на Балканския съюз на жените в занаятите с участието на партньорски организации на Балканското бюро за подпомагане на средното съсловие от Албания, България, Косово, Македония, Сърбия и Черна гора.

В рамките на срещата ще бъде проведен еднодневен семинар на тема “Управление на занаятчийското предприятие” с ръководител Ханс-Георг Бюлесбах, Занаятчийска камара Кобленц.

Вторият ден е посветен на въпроси, свързани с организацията и предстоящите задачи на учредения през февруари тази година в Дурес, Албания,  Балкански съюз на жените в занаятите. Гостите на форума ще бъдат поздравени от президента на Занаятчийска камара Кобленц Карл-Хайнц Шераг и новия й главен изпълнителен директор Александер Баден.

На 29 април, сряда, от 18.00 часа в Данчова къща ще бъде открита изложба-базар на бижута на водещите български дизайнери Ангелина Цветкова, Антоанета Рамджулска, Димитър Делчев, Николай Сърдъмов и Цветелина Алексиева под надслов “Пролет в Данчовата къща”. Вратите на Данчова къща ще бъдат отворени и през предстоящите почивни дни от 11.00 до 19.00 часа.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |