В новините
 
29.04.2009 15:07   Новината е видяна 5432 пъти
Търговска верига подарява 54 семейни почивки на море

Ремонт и ваканция са възможна комбинация само в магазините на Практикер.
Днес стартира новата кампания на Практикер „Семейна почивка на море”. Клиентите на веригата могат да спечелят 7 дневна почивка на Черно море за цялото си семейство, както и още 25 000 награди.

Всеки клиент с покупка над 50 лв. получава възможността да спечели талон за 10% отстъпка при следващата си покупка или плажен аксесоар, както и да участва в томболата за голямата награда - 54 семейни ваканции за четирима на Черно море.

Всяка седмица в периода от 29 април до 9 юни, във всеки един от деветте хипермаркета Практикер в страната ще бъде изтеглян по един печеливш.

Победителите в томболата ще прекарат седем незабравими дни в луксозно ваканционно селище на брега на Черно море. Щастливците ще могат сами да определят кога да заминат на море в периода 1 юли – 10 септември 2009 г.

Лятото традиционно освен сезон за почивка е и период за ремонти. Тази година Практикер реши да улесни своите клиенти като им подари ваканция на морето и им предложи най-изгодните цени на ремонтни материали. В магазините на Практикер решилите да освежат дома си ще могат да намерят фаянс за 6.99 лв. на кв. м., теракот „Антонио” за 6.99 лв. на кв. м., ламиниран паркет „Selection Angle” за 7.49 лв. на кв. м. и отстъпки до 15% при бои и лакове за тониране. 

Пълна информация за условията на промоцията, както и новия каталог на Практикер може да намерите на www.praktiker.bg и в магазините на Практикер в цялата страна.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |