В новините
 
29.04.2009 15:20   Новината е видяна 4639 пъти
Ветроходци възродиха яхт клуб „Черноморец Бургас” . Ще връщат морето в сърцата на бургаските деца

В Бургас бе възстановен най-старият градски яхт клуб „Черноморец”. Новото му ръководство е амбицирано да надмине спортните успехи от миналото и започва да гради отбора си отдолу нагоре. Първоначално клубът ще концентрира усилията си върху създаването на силна детско-юношеска школа. В него вече са привлечени да работят опитни лицензирани треньори. Яхтсмените от „Черноморец” не бързат да печелят отличия. Убедени са, че първо трябва да възпитат ново поколение ветроходци, което в близко бъдеще ще донесе спортна слава на Бургас.

Междувременно „Черноморец Бургас” се зае с организацията на атрактивна ветроходна регата. Тя ще се проведе на 9-10 май тази година. Съорганизатор на проявата е Община Бургас, а домакин - другият бургаски яхт клуб „Порт Бургас”.

Състезанието ще се проведе в класовете: Оптимист, Лазер 4.7, Лазер Стандарт, Лазер Радиал, 470 и Фин. Яхтите ще се надпреварват в акваторията на Бургаския залив, близо до Мостика. Ще бъдат връчени награди на всички участници, заели първо, второ и трето място в отделните класове и възрастови групи.


* пресконференция за регатата ще бъде организирана на 7 май. Допълнително ще ви съобщим часа. Тогава можете да зададете въпросите си към ръководството на яхт клуб „Черноморец”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |