В новините
 
06.05.2009 12:43   Новината е видяна 5423 пъти
Четирима души са с опасност за живота след катастрофа край Иракли
Трима млади мъже от София бяха приети в бургаската и един във варненската болница с опасност за живота след като се обърнаха с джип на прав и сух пътен участък. 25-годишният шофьор е с едногодишен стаж зад волана.

Тежкият инцидент стана на около двеста метра от разклона за вилно селище Иракли в Несебърско. Заради висока скорост на абсолютно безопасна отсечка, джипът навлязъл в десния банкет, поднесъл и се преобърнал вляво от пътното платно.

25-годишният водач е с черепно-мозъчна травма, фрактури на ключицата, на ребра и с опасност за живота. В такова състояние е негов приятел, на 22 години, със счупен шиен прешлен и 17-годишен младеж, с тежка контузия в корема, също с опасност за живота.

Лекарите във варненската болница се опитват да спасят от смърт и четвъртия човек от „Ленд Роувър"- а. Той също е от София, на 21 години. Има тежка черепно-мозъчна травма. Проверката не е установила алкохол в кръвта на шофьора.




Ключови думи: катастрофа, болница, опасност за живота, черепно-мозъчна травма, пътно платноИракли, травма, фрактура,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |