В новините
 
08.05.2009 03:41   Новината е видяна 4777 пъти
ЧОВЕКЪТ-ГЛАС КРАСИ АВРАМОВ ПЕЕ ПЕСНИ НА ЧОВЕКА-ГЛАС ТОНИ СТОРАРО В „ГОРЕЩО”

Тази събота, 9 май броени дни преди полуфинала на „Евровизия” специален гост в студиото на „Горещо” е Краси Аврамов. Победителят в „Българската песен за Евровизия” признава, че винаги е търсил предизвикателствата в кариерата си и е преследвал мечтата си да пее за повече хора от различни националности. След като стига до върха на професионалното си развитие в България, той вече не се чувства щастлив от това, което прави и решава да замине за Америка. Признава, че е постигнал целите си и зад океана, въпреки че не е толкова известен в САЩ, колкото в България.

Краси Аврамов споделя, че много харесва песните на Тони Стораро – изпълнителят, също известен като „човека-глас”. За доказателство дори запява негова песен. Краси признава, че харесва всякакъв вид музика и с удоволствие би пял в стил поп фолк като не би се изложил и в танците. За зрителите на „Горещо” Краси изпълнява и песен на Преслава.

Победителят в „Българската песен за Евровизия” признава, че целта му е да е пръв на финала и че тръгва за Москва с нагласа за победа, защото вътрешното му усещане е именно такова.

Тази събота „Горещо” ще разкрие на своите зрители и как лично Хю Хефнър е пожелал снимките на Лили от българския „Playboy” да бъдат отпечатани в американското издание на списанието. „Аз съм първата българска корица, която искат американците!” – разказва Лили, според която успехът на втората й фотосесия зад океана се дължи преди всичко на позитивното й излъчване, а не толкова на имплантите в гърдите й. „Показвам ги, където трябва и съответно ми се заплаща определена сума!” – споделя Лили и признава, че е плати доста за новия си бюст. За втората българка, която ще се появи в американския „Playboy” пътят към съвършенството минава през уроци по артикулация, дикция, актьорско майсторство и пеене, защото амбицията на Лили е да стане актриса.

Кой е човекът-глас – Краси Аврамов или Тони Стораро? Какво мислят американските фенове на Краси Аврамов за него и възможно ли е певец, роден в България, да постигне мечтата си и да пее по световните сцени? Кое е по-важно в снимките за еротично списание – очите или гърдите? Ще има ли Лили лична среща с Хю Хефнър и ще получи ли хонорар от американското издание на „Playboy”?




Ключови думи: Красимир Аврамов, Тони Стораро, Горещо, Нова Телевизия, Евровизия. човекът-глас, Българска песен, Playboy, Плейбой,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |