В новините
 
09.05.2009 11:48   Новината е видяна 5686 пъти
Вандалските актове в Бургас продължават

Само 20 дни след като бяха поставени новите павилиони за разпространение на вестници и списания, един от тях се превърна в обект на поредния вандалски акт в Бургас. Павилионът, който се намира на пресечката между улиците „Богориди” и „Възраждане”, е бил буквално преместен от нанесените по него удари и ритници, в следствие на които крачетата и предната му долна стена са брутално изкъртени.

     Собственикът на павилиона веднага е подал сигнал за инцидента в Община Бургас, в органите на реда и фирмата, направила новите будки за вестници. Потрошеният павилион е собственост на фирма „Жени Колева” ЕООД, която има 18 павилиона за разпространение на вестници в града, 5 от които вече са подменени с нови.

     Инициативата за подмяна на старите павилиони с нови, които са с единна визия е на Община Бургас и стартира едва преди месец.

     През това време на територията на ТД „Приморие” са подменени 17 от общо 30 павилиона за продажба на вестници. Новите РЕП – ве са разположени на улиците „Александровска”, „Богориди”, „Сан Стефано”, „Демокрация”, „Цар Петър” и площад „Тройката”.

     Въпреки многократните призиви и мерки на общинската администрация в Бургас срещу поредицата вандалски актове, неоправданата агресия в града продължава. За прекратяването на тези безсмислени хулигански действия не е достатъчно само Общината да полага грижи, ако това не доведе до промяна на обществената нагласа. 




Ключови думи: павилиони, разпространение, вестници, вандалски, улици, павилион, Община,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |