В новините
 
11.05.2009 11:44   Новината е видяна 5559 пъти
ЕГИОНАЛНИЯ СПОРТЕН ПРАЗНИК “ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО”
На 11 май  от 10.00 часа в двора на училище “Иван Вазов” - Бургас ще бъде открит РЕГИОНАЛНИЯ СПОРТЕН ПРАЗНИК “ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО” - част от Европейската футболна седмица на «Спешъл олимпикс». Поканени за участие в спортните надпревари по футбол / за момчета/ и народна топка / за момичета/ са отбори от Помощните училища в Карнобат, Айтос, Елхово, Сливен и Бургас, като се очаква да участват над 140 младежи със и без интелектуални затруднения. Отборите победители по футбол и народна топка ще бъде поканени да участват в Националните “Спешъл Олимпикс” Игри, които ще се проведат в София през месец октомври 2009 година.

В чест на празника от 09.30 часа от бургаската стоматология по ул. “Александровска” до площад «Тройката» ще стартира факелна щафета, с участието на бургаски полицаи и ученици от СОУ “Иван Вазов” - Бургас за пренасяне на Огъня на надеждата в подкрепа на “Спешъл Олимпикс”. За финиш е предвидена спортната площадка в СОУ “Иван Вазов”, където ще се открие Регионалния празник и ще проведат спортните надпревари.




Ключови думи: спортен празник, футбол, народна топка,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |