В новините
 
11.05.2009 11:51   Новината е видяна 4586 пъти
МАДЖО НАМЕРИЛ И ВЪРНАЛ ОТКРАДНАТИЯ ДЖИП НА ТРЕНЧЕВ

Защитникът на работещите у нас ще обясни какво е мястото на профсъюзите в политиката, как да се справим с кризата и защо нямаме силна дясна партия в България.

„Не се чувствам удовлетворен, преди 20 г. мислехме, че по друг начин ще се развият нещата. Може би това, за което се борихме тогава е вече факт, но някои неща не бяхме предвидили”, ще сподели д-р Тренчев по повод демокрацията и общетвото у нас. „Нямаше как да ги предвидим, защото да направиш едно ново общество е нещо много трудно и ние не бяхме подготвени за това. Имахме целта, но не знаехме как”, ще констатира гостът на Азис в понеделник вечер. Той ще припомни историята на създаване на СДС и ще коментира защо още тогава се е отделил от партията, основавайки синдикат. „Не можеш да си част от политиката и да се бориш за права. Интересите на профсъюзите и на политиците са диаметрално противоположни”, ще обясни Константин Тренчев, като доуточни, че политиците винаги са на страната на работодателите, защото от тях може да дойде корупцията. Той ще разкаже, че хората на политиката гледат на синдикатите като на натрапници, които пречат на далаверите им. Вицепрезидентът на Международната конфедерация на свободните профсъюзи щя разкаже още, че в другите страни работниците протестират превантивно преди да е взето някакво решение, докато у нас се реагира „след като стане белята” и това според него е въпрос на народопсихология. Бившият асистент по биология и патология ще коментира, че в днешно време само икономически причини са в състояние да обединят българина и да го накарат да излезе на улиците, за да стачкува.

На въпроса дали престъпни босове са търсили помощта КТ Подкрепа през годините Тренчев ще сподели, че се е случило точно обратното. Когато откраднали любимия джип Паджеро на профсъюзния бос, той се обадил на Маджо, защото знаел, че полицията няма да го открие. Джипът бил намерен още в същия ден и паркиран през зала Универсиада.
 
 
 
 
 
 

„Кремиковци е едно огромно престъпление”, ще заяви д-р Тренчев и ще сподели, че лично той е дал Сашо Томов на прокуратурата за 92 млн. лев.

На питане на водещия дали би застанал начело на група за сваляне на правителството, гостът отговаря, че вече е много внимателен на тази тема. „Въпросът е не само да свалиш едно правителство, а да имаш перспектива какво ще се случи след това”, категоричен е той.

За финал лидерът на КТ Подкрепа ще сподели, че когато дойде време да се пенсионира, би се занимавал с наука, защото е лабораторен тип и науката му носи удовлетворение.

Втори гости във вечерното шоу по ТВ2 на 11 май ще бъдат момчетата от легендарната хард рок банда Bonfire. Дългокосите германици ще заявят, че българите са рокендрол народ и че хората в Източна Европа са най-добрите рок фенове в света. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |