В новините
 
19.05.2009 16:50   Новината е видяна 6090 пъти
В Бургас мажоритарен кандидат на ДПС е Йордан Цонев
 ДПС откри предизборната си кампания в местността Демир баба теке край Исперих на митинг-събор по случай 20-та годишнина от мирните протести на българските турци срещу насилствената смяна на имената.

Лидерът на движението Ахмед Доган оповести имената на повечето от мажоритарните кандидати за депутати и водачите на листи на партията за предстоящите парламентарни избори. Доган посочи, че целта на движението е да има поне петима евродепутати и 35 народни представители в следващото народно събрание.

Лидерът на ДПС води листата на партията в Благоевград и ще е мажоритарен кандидат за депутат в Кърджали, където водач на листата ще е Лютви Местан. Джевджет Чакъров ще води листи в Пловдив и в Бургас.

В морския град мажоритарен кандидат е Йордан Цонев, който води и листата на ДПС във Варна.

В Хасково водач на листата на ДПС е Юнал Лютви. Касим Дал ще бъде мажоритарен кандидат и водач на листа в Търговище. Той оглавява и партийната листа на Движението за права и свободи в Шумен, където втори е Христо Бисеров, а мажоритарен кандидат доцент Георги Колев.
 
От два района се явява и Рамадан Аталай - като мажоритарен кандидат в Пазарджик, където партийната листа ще води Делян Пеевски, и в Разград. Там Аталай е водач на листата на ДПС, а Хасан Адемов е мажоритарен кандидат.

Две листи във Велико Търново и в Силистра ще оглави и Камен Костадинов. В крайдунавския град мажоритарен кандидат е доктор Мидхат Табаков.

В Русе начело на ДПС листата ще е Емел Етем, в София област Александър Методиев, в Смолян Ариф Агуш, а в Плевен Мидхат Метин.
Източник: www.bnr.bg

http://www.bravoburgas.com/read-news-14849-bg.html





Ключови думи: ДПС, избори, Демир баба, митинг-събор, Ахмед Доган, мажоритарен кандидат, водач, листи, партия, предстоящи парламентарни избори, Доган,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |