В новините
 
19.05.2009 17:36   Новината е видяна 3330 пъти
Криминална хроника
На 18.05.т.г. в Районно управление на МВР - Айтос е образувано бързо полицейско производство срещу : 45 год. Р.П. от Камено, за това че предния ден около 17.30 ч. по пътя София - Бургас, в района на КПП «Орловец» край Айтос, е констатирано, че управлява л.а. «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, с концентрация на алкохол в кръвта - 2.98 промила. 

На 18.05.т.г. през незаключената входна врата е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Еделвайс» в Бургас, откъдето е извършена кражба на мобилен телефон и сумата от около 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР - Бургас.

На 19.05.т.г. през незатворен прозорец е проникнато в частен апартамент, намиращ се на първия етаж в бургаския комплекс «Зорница», откъдето е извършена кражба на мъжка кожена чанта, съдържаща сумата от 400 лева и лични документи, както и дамска чанта, съдържаща сумата от 100 лева и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас. 

На 15.05.т.г. около 21.00 ч. в центъра на с. Дебелт, общ. Средец пред кафе аператив, поради извършване на неправилна маневра, лек автомобил «Мицубиши лансер», с бургска регистрация, управляван от 28 год. К.П. от Бургас блъска преминаващия пред автомобила пешеходец - А.Ч., 27 год. от с. Дебелт, който с контузия на корема, без опасност за живота, е настанен за лечение в МБАЛ Бургас.

На 18.05.т.г. около 18.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Дебелт» и «Самуил», т.а. «Дачия логан», със софийска регистрация, управляван от 22 год. И.С. от Бургас блъска пресичащото пътното платно дете - пешеходец - Е.Я., 10 годишна от Бургас. Момиченцето е прегледано в бургаската болница и освободено за домашно лечение, с охлузни рани на двата крака. Причини за ПТП : отнемане на предимството на пресичащото кръстовището дете от страна на водача на товарния автомобил. 




Ключови думи: Дебелт, пешеходец, кръстовище,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |