В новините
 
19.05.2009 13:21   Новината е видяна 3833 пъти
Тридневен фестивал „Армиартфест” започва в Бургас
Тридневен фестивал „Армиартфест” на поп музиката и модерния танц „Бургас – 2009”, започва днес, 19 май, във Военния клуб в Бургас.В него участват представители на школите и клубовете към Изпълнителна агенция “Социални дейности на Министерството на отбраната”

     Фестивалът ще се проведе на два етапа -  за певческо и за танцово изкуство, където ще се представят школите, съставите и клубовете. Той ще завърши с галаконцерт на най-добре представилите се изпълнители.

       Фестивалът започва днес с открита изложба на рисунки на възпитаници на школите по изобразително изкуство към ИА „Социални дейности на МО” в Плевен и Русе.

        В рамките на фестивала група „Басейн” от Военен клуб – Враца ще изнесе концерт на 21 май (четвъртък) на естрада „Охлюва” в Морската градина. Групата е носител на четири първи награди от Фестивала за поп и рок музика в Несебър.

       По време на фестивала ще бъдат проведени и творчески срещи на ръководителите на школи, състави и клубове с вокални специалисти и хореографи – членове на двете фестивални журита.






Ключови думи: Тридневен фестивал „Армиартфест” на поп музиката и модерния танц „Бургас – 2009”, започва днес, 19 май, във Военния клуб в Бургас.В него участват представители на школите и клубовете към Изпълнителна агенция “Социални дейности на Министерството на отбраната” Фестивалът ще се проведе на два етапа - за певческо и за танцово изкуство, където ще се представят школите, съставите и клубовете. Той ще завърши с галаконцерт на най-добре представилите се изпълнители. Фестивалът започва днес с открита изложба на рисунки на възпитаници на школите по изобразително изкуство към ИА „Социални дейности на МО” в Плевен и Русе. В рамките на фестивала група „Басейн” от Военен клуб – Враца ще изнесе концерт на 21 май (четвъртък) на естрада „Охлюва” в Морската градина. Групата е носител на четири първи награди от Фестивала за поп и рок музика в Несебър. По време на фестивала ще бъдат проведени и творчески срещи на ръководителите на школи, състави и клубове с вокални специалисти и хореографи – членове на двете фестивални журита.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |