В новините
 
21.05.2009 16:59   Новината е видяна 5434 пъти
Бургас Плаза организира детски празник и конкурс Мини Мис и Мистър Бургас Плаза

Конкурсът “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” ще се проведе на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол. За участие могат да се записват момичета и момчета на  възраст от 3 до 7 години. За всички деца, които не влизат в тази възрастова група, са предвидени множество изненади и забавления по случай Деня на детето.

Водещи на събитието ще бъдат  двойници на героите от известното детско филмче Лейзи Таун - Спортакус и Стефани. Всички деца ще имат възможност да се снимат с техния любим герой, както и да получат автограф от него. 

Състезанието ще протече в два кръга, в които децата ще дефилират и ще покажат своите таланти. Специално жури, с председател Бисерка Хънкова, ще избере малките Мис и Мистър Бургас Плаза. 

Всички участници ще получат награди, осигурени от търговските вериги, наематели в мола. Сред тях са някои от най-престижните марки за детски стоки като Carnival Kids, Okaidi, Колев и Колев, Nici, Mothercare, както и такива, които имат специални модни линии за деца - Карфур, Marks & Spencer и Deichmann.


Всички желаещи могат да запишат децата си за участие в конкурса до 28 май 2009 г. на телефон 056 522 484 или на и-мейл адрес bp@burgasplaza.bg.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |