В новините
 
22.05.2009 06:17   Новината е видяна 4312 пъти
Съобщение за предстояща концентрация между „Октопод - С” ООД, гр.Варна и „Пристанищен терминал Самовит”

В Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), на основание чл. 24, ал. 1 от Закона за защита на конкуренцията (ЗЗК), е постъпило уведомление, по което е образувана преписка, вх. № КЗК - 422/18.05.2009г. С него Комисията се уведомява за намерението на „Октопод - С” ООД, гр.Варна  да осъществи концентрация посредством упражняване правата на концесионер по сключен договор за предоставяне на концесия върху „Пристанищен терминал Самовит”, който е част от пристанище за обществен транспорт с национално значение гр. Русе.  

 „Октопод - С” ООД, гр.Варна  реално осъществява дейност, свързана с покупко-продажба на стоки, износ на селскостопански продукти и други. Пристанищен терминал Самовит предлага пристанищни услуги и съпътстващи дейности.

Искането е КЗК да извърши оценка на планираната операция и да се произнесе с решение.

В тази връзка на основание чл.80, ал.2 от ЗЗК всяко трето заинтересовано лице може да представи информация или да изрази своето писмено становище относно сделката и въздействието, което тя може да окаже върху ефективната конкуренция на  пазара на  пристанищни услуги.

Становището следва бъде заведено в деловодството на КЗК в срок от седем дни от датата на публикуване на настоящото съобщение (21. 05. 2009 г.), като бъде подкрепено със съответни доказателства.





Ключови думи: Комисия за защита на конкуренция, КЗК, Октопод С, Варна, Пристанищен терминал, Самовит,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |