В новините
 
27.05.2009 08:55   Новината е видяна 4428 пъти
Renesanz правят парти на открито в Стара Загора

Организаторите от Renesanz откриват сезона на големите опън еър партита с първото си лятно събитие, което ще се проведе на 20 Юни, събота. След успешния фестивал Metamorphosis в Пловдив, Renesanz продължават да развиват концепцията си за мащабни ивенти из цялата страна, като този път се спират в центъра на България – Стара Загора. Мястото на събитието ще е комплекс Terra Dance, който се намира на няколко километра извън града.

За партито са поканени ексклузивно 4 гост-диджеи: Dandi & Ugo (Италия), Clodagh (Ирландия) и Boris S. (Германия). Заедно с тях зад пулта ще се изявят и обичайните заподозрени Balthazar и JackRock, както и резидентът на Cacao Beach - DJ Gagalove, Birben и Metalix.

Dandi & Ugo са най-нашумялото през последните години италианско дуо. Големият успех за тях идва, когато съвместно с Piatto основават лейбъла си Italo Business, понастоящем извоювал култов статус на минимал техно сцената,  а тяхната продукция намира постоянно място в кейсовете на най-големите в бранша.
 
Clodagh пък е една от малкото жени-диджеи, постигнали световен успех, и свирили на големи фестивали в Бразилия, Япония, Норвегия, Франция, Алжир и др. Тя печели уважението и на нейния идол Carl Cox, който я кани да го подгрява на своите турнета. Любимката на българските фенове Clodagh е известна със своите енергични сетове и способността да спечели всяка публика.

Boris S. или Boris Schalk е известен с качествената си продукция, както и като продуцент на Felix Kroecher и Greg Silver. През 2007 г. съсредоточава работата си главно върху собствени парчета и издава редица топ-сингли за престижни лейбъли като Bitshift, Inflicted, Abstract и др. Добре познат в България от предишните си гостувания и разбиващи сетове тук.

Някои от екстрите за вечерта на 20.06. включват качествен саунд и осветление, лазер, визия, вип зона, паркинг, афтърпарти и още много други. При евентуално лошо време партито ще се проведе в закритата част на Terra Dance. До комплексът се стига лесно - излиза се от Стара Загора по главния път в посока Бургас, и веднага след магазин "Метро" се свива в ляво.

Билети (12 лв.) и випове (20 лв.) се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили, Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.




Ключови думи: парти, гост-диджей, Dandi & Ugo, Clodagh, Boris S, Balthazar, JackRock, DJ Gagalove, Birben, Metalix,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |