В новините
 
09.06.2009 08:12   Новината е видяна 3958 пъти
Хроника на МВР - пътно транспортни произшествия

На 07.06.т.г. около 19.00 ч. в Районно управление на МВР Карнобат е получено съобщение за възникнала самостоятелна катастрофа на мотоциклет «Хонда хорнет», със старозагорска регистрация, управляван от 32 год. В.А. от гр. Гурково, обл. Стара Загора, на подхода от автомагистрала «Тракия» в близост до с. Крумово градище. Причини за ПТП : мотоциклетът се е движил в посока Бургас - София, като на горепосоченото място, неизвестно МПС, движещо се от София към Бургас предприема маневра «изпреварване» и водачът на мотора за да не последва челен удар, използва спирачки. В резултат на това «Хондата» поднася и се удря в еластичната преграда в дясно по посока на движение, след което пада на земята. От инцидента е пострадал водачът на мотоциклета, който с фрактура на десния крак и контузии, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.

      На 07.06.т.г. около 20.00 ч. в Несебър, на пътна отсечка в близост до входа на «Южен плаж - Несебър», поради неправоспособност и движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки се в крайпътен бордюр и падайки на пътното платно, мотоциклет «Ямаха», със сливенска регистрация, управляван от 21 год. Р.К. от с. Тича, обл. Сливен. От ПТП е пострадал водачът на мотоциклета, който с фрактура на левия крак, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.

      На 07.06.т.г. около 17.00 ч. на пътя Бургас - София срещу фирма «Чикън груп», самостоятелно катастрофира мотоциклет «Хонда», със сливенска регистрация, управляван от 40 год. Д.Д. от Сливен. От ПТП е пострадала спътничката на Д.Д. - Р.А., 18 годишна от Сливен, която с контузно-охлузни рани, е обработена в МБАЛ Бургас и освободена за домашно лечение. Причини за инцидента : по първоначални данни неукрепен багаж /връхни дрехи / са се оплели в спиците на задното колело и са блокирали движението му.   

 





Ключови думи: катастрофа, мотоциклет, автомагистрала, ПТП, челен удар, неправоспособност, скорост,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |