В новините
 
09.06.2009 08:53   Новината е видяна 5006 пъти
Откриха нова сграда на кметството в Изворище

Кметът на Бургас Димитър Николов и кметът на с. Изворище Мехмед Исуф прерязаха днес /8 юни/ лентата на новата сграда на кметството в селото. На събитието присъстваха още секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев, главният архитект Веселина Илиева, кметове на населени места в общината и много жители и деца от селото.

     Проектът е по капиталовата програма на Община Бургас и е на обща стойност 60 000 лв.

     „Откриването на новата сграда на кметството е само началото на благоустройството, което очаква селото”, заяви кметът на Община Бургас Димитър Николов. „Само след 10 дни предстои да стартира реконструкцията на пътя Изворище – Минерални бани, финансирано с пари от еврофондовете, след което ще започне проектиране на новата канализация на селото”, допълни още Николов.

     След прерязването на лентата кметът Николов разгледа новите помещения в сградата. Сградата на кметството разполага с 2 кабинета, конферентна стая, приемна и санитарен възел. Помещенията са оборудвани с нова офис техника и климатици. На входа на кметството е изградена рампа за улесняване достъпа на хора с увреждания. 

 





Ключови думи: Кмет, Изворище, Мехмед Исуф, сграда, кметство,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |