В новините
 
28.03.2024 21:58
Търсене
 
 
20.01.2010
Новият бюджет на Бургас – по-скромен, но амбициозен
Кметът на Бургас Димитър Николов очерта основните параметри на общинския бюджет за 2010 г. По време на пресконференция, в която взеха участие и неговите заместници, той го определи като недостатъчен, но амбициозен. Акцент ще бъде инфраструктурата, ремонтите в училищата и детските градини, както и мащабни строителни дейности по ключови улици в централна градска част. „Давам си сметка, че ремонтите, които започват през 2010 г. ще създадат много неудобства на гражданите. Това, което трябваше да бъде направено преди 20 години, започваме да правим сега. Надявам се хората да разберат, че повече нямаме време за никакво отлагане – Бургас се задъхва – улиците отдавна не отговарят на огромното строителство през годините и увеличения трафик. Въпреки очакваното недоволство – ще действаме смело. Другото означава да не предприемаме нищо, „скривайки се” зад кризата”, заяви на пресконференцията Николов.
13.09.2009
Селски номера завършват трагично
На 11.09.т.г. около 06.00 ч. на пътя с. Изворище - с. Миролюбово, вероятно поради движение с несъобразена скорост в остър ляв завой, самостоятелно катастрофира, л.а. «Рено меган сценик», с бургаска регистрация, управляван от 35 год. О.Г. от с. Рудник. От ПТП в МБАЛ - Бургас е починал водачът на автомобила, който е получил политравматични наранявания. От ПТП са ранени : пътника от предната дясна седалка - А.М., 30 годишен от с. Бата / настанен в МБАЛ Бургас с диагноза «контузио капидис», без опасност за живота/, пътничката пътувала на задната седалка от дясно - Ф.Т., 28 годишна от с. Рудник / получила контузио капитис, настанена в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота/ и пътничката пътувала на задната седалка от ляво - С.К., 27 годишна от с. Рудник /получила контузия в областта на главата и дясното рамо, обработена в МБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение/.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |