В новините
 
09.06.2009 09:28   Новината е видяна 2174 пъти
Бургаски ученици ще получат награди от конкурс за трафика на хора

Местната комисия за борба с трафика на хора /МКБТХ/ към Община Бургас ще награди участниците, отличили се в конкурс за борба срещу трафикът на хора. Церемонията по награждаване ще се проведе на 10 юни /сряда/ от 15.00 часа в Изложбената зала на Младежкия културен център.

     Това е първият конкурс, организиран от Местната комисия за борба с трафика на хора към Община Бургас. Участие в него взеха ученици от СОУ “Константин Преславски”, “Търговската гимназия”, Природо-математическа гимназия “Никола Обрешков” и Комплексът за социални услуги за деца и семейства.

     Бургаските ученици се представиха в конкурса с оригинални рисунки, есета, стихотворения и компютърни презентации на тема “Трафикът на хора съществува”. Наградите на участниците ще бъдат раздадени лично от заместник – кмета по здравеопазване и социални дейности на Община Бургас и председател на местната комисия за борба с трафика на хора д-р Лорис Мануелян. 

 

Ключови думи: трафик на хора, МКБТХ, награди, участници, конкурс,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |