В новините
 
09.06.2009 15:51   Новината е видяна 3830 пъти
Приключи първото състезание от държавното първенство по тенис DEVIN CUP

Завърши първото състезание от държавното първенство по тенис за деца и юноши DEVIN CUP - част от календара на Българската федерация по тенис. То се проведе от 1 до 8 юни, на кортовете на ЦСКА в гр. София. 
В надпреварата взеха участие 32 юноши и девойки на възраст до 16 години. Те се състезаваха в 3 категории: сингъл юноши и девойки, двойки юноши и девойки, смесени двойки. 
Победители в индивидуалните състезания и носители на титлата „Държавен шампион на България до 16 години за 2009 г.” станаха Димитър Петров, /„Езида”, Добрич/ и Борислава Ботушарова /Пазарджик/.  
Състезанията по двойки бяха спечелени от Джулия Терзийска /”Дема”, София/ и Анастасия Николова /Албена, Пловдив/ - при девойките, и Николай Кодинов /”Локо 98”, Пловдив/ и Пламен Авуски /”Локо 98”, Пловдив/ - при юношите.
Първо място в надпреварата за смесени двойки спечелиха Цвета Димитрова /С.Б.С. София/ и Вилион Петров /”Албена”, Пловдив/.
Държавното първенство по тенис DEVIN CUP ще се проведе през месец юни в четири турнира за 4 възрастови групи: до 12 години, до 14 години, до 16 години и до 18 години. Финалистите получават точки за националната ранглиста и възможност да представят страната ни на престижни международни тенис турнири. Следващото състезание от шампионата ще се проведе от 12 до 18 юни в спортен комплекс ДЕМА в гр.София. В него ще вземат участие млади тенисисти до 14 години.
Държавното първенство по тенис за деца и юноши DEVIN CUP се организира от Българската федерация по тенис с финансовата подкрепа на водещия производител на бутилирани натурални води „Девин” АД - генерален спонсор на Българската федерация по тенис.




Ключови думи: тенис, деца, юноши, DEVIN CUP, Българската федерация по тенис,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |