В новините
 
12.06.2009 12:00   Новината е видяна 4696 пъти
Бургас е аут от голямата игра в политиката.

Както вече е известно - няма партия в България, която да е загубила изборите за Европарламент и затова всички партии ще бъдат изненадани от предварително договорените решения, които ще бъдат визуализирани в следващото Народно събрание.

Поредица неудачи на десните сили, които са олевилели окончателно, направи Бургас град башка.

Бойко Борисов взема от Сергей Станишев заем и залага на червено, като издига за мажоритарен кандидат многоуважавания Божидар Димитров. Професорът повече отива на г-н Борисов за компания в другарски разговор около барбекюто, отколкото като мажоритарен с претенции за десен кандидат. Но .. шом се харесват младите нека се вземат.

Като истинска дясна партия, БСП издига в Бургас Пламен Орешарски. Спецът по управленние на риска е избран, за да обере най-безобидно негативите от предстоящата загуба. Политическият портфейл в Бургас е специфичен, като акциите на Атака са currently топ.

Иван Костов, след като раздаде задачите на ББ и СС, сега спокойно се оттегля и ще си пие ракията сам и на спокойствие, защото речите му и в двете посоки са вече готови, а и много не му пука. Иван Костов never die ...

ДПС играят на твърдо и пускат Йордан Цонев, който има една от най-лесните задачи - да добави няколко хиляди гласа към твърдия електорат и да набие канчето на Надка Пиратка, изиграла голяма роля в разпадането на бургаското СДС.
Наличието на алтернативата на ДПС - Атака , показва тънко познаване на теория на множествата от страна на плетачките на дантели, особено в частта за допълненията и за общия брой елементи в непресичащи се множества.

НДСВ засега уж се отнасят най-сериозно, а и видимо политическата криза от последните 6 години е прочистила редиците, обаче имена "Христо грозев" и " Иван Мънков" показват явно пренебрежение към наше село, а може би вече сме категория махала.

Е, тогава кой ще се сърди на АТАКА и на ДПС?

Надеждата за нещо по-така иде от Лидер и Зелените, като първит хвърлиха безумни пари за виртуално присъствие, обаче в неправилното корито и останаха виртуално във виртуалното.

 

http://www.sdsburgas.org/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |