В новините
 
17.06.2009 11:09   Новината е видяна 3674 пъти
Хроника на пожарите в бургаска област

На 17.06.т.г. около 02.15 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение за горящи автомобили, паркирани на ул. «Македония» в с. Равда. Огънят е потушен от един противопожарен автомобила и трима огнеборци. Констатирано е, че са подпалени два леки автомобила / «Форд фиеста» и Форд ескорт», с бургаски регистрации/, собственост на 56 годишен мъж и 53 годишната му съпруга. От инцидента сериозно е пострадал л.а. «Форд Фиеста», на който е изгорял двигателя, предната гума и тапицерията, а на л.а. «Форд Ескорт» е изгоряла боята на задната лява част, задната броня и гума. При извършения оглед е открита пластмасова туба със следи от запалителна течност. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 15.06.т.г. около 13.40 ч. в Районно управление на МВР - Средец е получено съобщение за възникнал пожар в землището на с. Варовник, общ. Средец в местността «Двата близнака». Пожарът е потушен от от един противопожарен автомобила и трима огнеборци и десетина служители на Държавно горско стопанство - Средец. От пожара са изгорели около 100 декара треви и храсти. Няма нанесени щети на горски масив. По първоначални данни причина за възникване на пожара е неправилно боравене с открит огън от страна на 48 годишния С.С. от Бургас, който е получил изгаряне на крайниците и е настанен за лечение в бургаската болница, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Средец.

      На 16.06.т.г. около 19.00 ч. в землището на с. Горица, общ. Поморие е възникнал пожар на непожънат ечемичен посев от 150 декара, собственост на Земеделска кооперация «Горица». Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и шестима огнеборци. Изгорели са напълно около 50 декара от нивата. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие.

      На 16.06.т.г. около 23.30 ч. на около 500 м. от разклона за с. Лъка, общ. Поморие в посока пътя Каблешково - Бургас в изоставен отляво на пътя т.а. «Мерцедес вито 108 Д», с бургаска регистрация, е възникнал пожар, който е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци. От инцидента автомобила е изгорял напълно. Констатирано е, че автомобила е обявен за издирване на 19.05.т.г. от Първо Районно управление на МВР Бургас. Предстои извършване на повторен оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие.

На 16.06.т.г. около 18.00 ч. в Районно управление на МВР - Камено е получено съобщение за горяща нива с ечемик, намираща се в землището на Камено, на около два километра северно от града и 100 м. западно от сметището. Огънят е потушен от четири противопожарни автомобила. Игоряла е ечемичена нива около 120 декара. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление на МВР - Камено.  





Ключови думи: Огън, противопожарен, автомобил, огнеборци, Средец, пожар, щети, Поморие, противопожарни, оцес, Поморие,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |