В новините
 
19.06.2009 06:10   Новината е видяна 4940 пъти
Политиката няма място в и върху бургаските училища!
Изключително съм възмутена от факта, че нездравите политически страсти успяха да изцапат, в буквалния смисъл на думата, Бургаското училище. Днес разбрах, че агитационен надпис, дълъг няколко метра, се е появил на оградата на една от елитните градски гимназии - ГРЕ „Г. С. Раковски”. Искам да припомня на всички бургазлии, изкушени от политиката, че тази ограда беше наскоро ремонтирана и боядисана със средства от скромния бюджет на училището, който винаги е недостатъчен. Излишно е да казвам, че в трудна година като настоящата той е още по-недостатъчен.

Силно се надявам, че това безобразие или случаите с ксенофобските надписи, появили се преди няколко месеца върху бургаски училища, няма да се повторят никога.

По този повод се обръщам с молба за съдействие към ръководителите на всички политически организации в Бургас. Ваше задължение е да осъществявате контрол върху действията на членове и симпатизанти на партиите ви.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |