В новините
 
19.06.2009 06:13   Новината е видяна 3413 пъти
В „Коджакафалията” посрещат 13 нови деца

В бургаския Дом за деца, лишени от родителска грижа „Ал. Г. Коджакафалията” бе обособено пространство, близко до семейната среда, в което ще бъдат настанени 13 нови деца. Помещенията за спане и игра са обзаведени с помощта на спонсори и се намират в отделно крило на сградата. Големите деца от „Коджакафалията” няма да имат пряк достъп до новите, които са на възраст 7 години и идват от социалния дом „Щурче” в гр. Средец. За първолаците ще се грижат петима възпитатели и един социален работник.

Днес /18 юни/ обновените помещения бяха инспектирани от представители на Община Бургас, в лицето на Мая Казанджиева /нач.-отдел „Социални дейности”/ и Десислава Василева /секретар на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица/, от директора на дирекция „Социално подпомагане” - Бургас Вълчо Вълчев и нач.-отдел „Закрила на детето” - Бургас Елена Инджова.




Ключови думи: Бургас, деца,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |