В новините
 
19.06.2009 06:39   Новината е видяна 6113 пъти
Георги Иванов напуска РЗС, партията била тюрлюгювеч

Общинските съветници Георги Иванов и Петър Цонев напускат РЗС и очакват отлив от партията тук.

Георги Иванов вчера официално обяви, че той и колегата му Петър Цонев напускат партията Ред, законост и справедливост. Двамата са общински съветници и само няколко месеца бяха в ръководството на местната структура на партията на Яне. Иванов напуска, след като изненадващо Яне Янев реши  да издигне за мажоритарен  кандидат от Бургас главния му опонент Георги Манев.
“Разочаровани сме от непоследователната и безпринципна политика на ръководството на партията, която се разминава с моите разбирания, изтъква като мотив Иванов. Подредбата на листите и попадането в тях на неподходящи  хора накарали Иванов да напусне структурата на партията. За депутати били издигнати бивши полицаи, които се разследват от службите  като  Илия Илиев, издигнат от РЗС за Плевен, и Калин Димов, поставен на пето място в листата за Бургас.  Още  в неделя  в интервю за “Черноморски фар” Иванов заяви, че с издигането на Георги Манев за мажоритарен кандидат РЗС подпомага „Атака”. За това говорел фактът, че Манев играе в отбора на „Атака”,  а в листата за Бургас на РЗС на трето място е действащ общински съветник от националистите  в Несебър -Славян Теофилов.
Вчера като допълнителен пример за тази теза Иванов посочи, че още през 2003 година Яне Янев е предложил кандидатурата на Волен Сидеров за кмет на София, а през 2005 година подкрепил Фидел Беев във Велинград.
“Този тюрлюгювеч, меко казано, ме накара да се разгранича от тях”, заяви Иванов. Той обяви, че подкрепата му до този момент за РЗС е излязла соленичка, но не обяви колко точно. Заяви, че  билбордовете, на които е бил ликът на Яне Янев за евровота, са купени от Георги Иванов, но ще ги направи дарение.
Иванов все още не е обявил официално коя партия ще подкрепи за предстоящия вот.

Автор: Силвия ШАТЪРОВА
http://factor-bs.com/news-9386.html





Ключови думи: съветници, Георги, Иванов, Петър, Цонев, партия, общински, ръководство, Янев, мажоритарен, кандидат, Бургас, листа, Манев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |