В новините
 
20.06.2009 18:14   Новината е видяна 4709 пъти
ТОПЛОФИКАЦИЯ БУРГАС ПОСРЕЩА ДЕНЯ НА ЕНЕРГЕТИКА С УВЕЛИЧЕНИ ПРОДАЖБИ

Дружеството раздаде годишните си награди и стипендии по случай празника
За професионалния празник - деня на енергетика Топлофикация Бургас ще плати изцяло за своя сметка месечната консумация на топла вода на трима свои изрядни клиенти. Василка Ставрева от к-с Славейков, Недка Белева от к-с Славейков и Димо Стоилов от к-с Изгрев бяха щастливците. Те бяха  публично избрани на случаен принцип от бургаската журналистка Женя Атанасова, която получи приз за най-обективно отразяване на работата на дружеството. 
Подобно стимулиране на изрядни платци се прави за трета поредна година, с което Топлофикация Бургас показва последователност на една традиция. Другото, в което фирмата е последователна са стипендиите на името на талантливи средношколци. Веселин Павлов, ученик от 11- ти клас от Професионалната гимназия по електротехника и електроника бе избран за поредния стипендиант на бургаската топлофикация. Той бе предпочетен от управата на компанията за проявен сериозен интерес и задълбочени познания в сферата на енергетиката. Трима са вече учениците, които са финансово подпомагани от компанията и благодарение на този стимул те се изявяват успешно на редица национални олимпиади и международни конференции.
Топлофикация Бургас посреща своя професионален празник с положителна финансова равносметка за едногодишен период. 30 400 са клиентите на компанията в момента и има увеличен ръст на нови битови и стопански клиенти. Най-сериозният нов стопански абонат е най-големият търговски обект в града - новопостроеният МОЛ „Бургас Плаза”. Топлофикация Бургас бележи и 5 % ръст на производство на електроенергия, както и 6 % ръст на продажбите. С 55 % пък са се увеличили приходите от продажба на електрическа енергия.




Ключови думи: празник, Топлофикация, Бургас, своя, изрядни, клиенти, бяха, бургаската, което, компанията, ръст, стопански,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |