В новините
 
21.06.2009 11:56   Новината е видяна 4675 пъти
9000 подписа събра “Света София” за две седмици

 Жителите на Бургас имат гражданско съзнание и позиция, и го доказват с подкрепата си за новата болница "Света София". От своето начало на 08.06.2009г, за две седмици, подписката събра 9000 подписа.

     Факт е, че има недостиг на качествени здравни услуги в региона. Да се лишават гражданите от възможността да получават такива, с административни мерки, е несправедливо.

     Хората искрено недоумяват защо се налага да се събират подписи за нещо толкова необходимо на града, каквото е едно ново лечебно заведение. “Да имаме нова болница и да не можем да се лекуваме в нея, защото няма договор с НЗОК, това е трудно за осмисляне”, дивят се те и пожелават от сърце успех на начинанието.

     Трогнат от подкрепата на съгражданите си, Семир Абумелих, собственикът на МБАЛ „Света София“ напечата брошура, в която лично благодари на всеки подписал се в подкрепа на болницата.

     Пунктовете за събиране на подписи са вече три: В МЦ "Света София", на ул. "Александровска", пред "Пиргос Стил" и на ул. “Богориди”, пред сградата на регионална библиотека “Пейо Яворов”.




Ключови думи: подкрепа, болница, Света София,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |