В новините
 
29.06.2009 13:49   Новината е видяна 5899 пъти
Жоро Мархолев и рок-легендата Кен Хенсли ще дадат пресконференция по повод техен общ музикален проект.

На 30 юни от 11.00 часа в бургаския бар „Тен фингърс” Жоро Мархолев и рок-легендата Кен Хенсли ще дадат пресконференция по повод техен общ музикален проект.

Група Сънрайз са: Георги Мархолев – глас, китара и хармоника, Ясен Димитров – вокал, хамонд орган, клавишни, Стефан Маринов – вокал, бас, Михаил Русев – барабани, вокали. Групата апочва турнета в чужбина, където, наред с многобройните си концерти в клубове, написват голяма част от песните си. В края на 90-те години групата се завръща в България.

Сънрайз прави концерти и взима участия в редица фестивали като “Аполония”, “Бургас блус фест” и др. и развива активна клубна дейност. Песента им Керванът четири поредни седмици е на първо място в рок-класацията на Българско национално радио, а с баладата си Carry on печелят конкурса на “Passport Scotch” през 1999 г.

Характерно за звученето на Сънрайз е съчетанието на елементи от хард-рок и рок енд рол с чист блус. Виртуозните изпълнения на китарата и хамонд органа, подкрепяни от обемния бас и категоричността на барабаните, заедно с уникалния, динамичен глас на Георги Мархолев и лиричния вокал на Ясен Димитров са основните компоненти, които придават завършеност на типичното им звучене и завладявят сърцата на публиката.





Ключови думи: Мархолев, Сънрайз, вокал, хамонд, концерти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |