В новините
 
02.07.2009 09:07   Новината е видяна 4745 пъти
Хиляди бургазлии посрещнаха първото юлско утро на плажа
Джулай морнинг в Бургас събра хиляди граждани и гости на града на плажа и се превърна в незабравима емоция и спомен за всеки от тях.


Уникално шоу от барабани, танци и огньове постави начало на традиционното посрещане на първото юлско слънце в морския град. Невероятните изпълнения на българските финалисти от Евровизия Елица и Стунджи и танците на балет „Дюн” и холандското балетно дуо „Willers de Dreu” /”Танцуващи сърца”/ подгряха настроението на публиката и създадоха необходимата атмосфера за едно незабравимо изживяване.


Тази сутрин /1 юли/ за мнозина от тях се сбъдна една дългоочаквана мечта – да посрещнат Юлското утро с изпълнения на автора на едноименната песен – Кен Хенсли. Под съпровода на хамонд органа и неповторимия глас на рокдинозавъра събралото се множество запя като един хитовете, превърнали групата от 70-те години „Юрая Хийп” /”Uriah Heep”/ в легендарна и любима на много поколения по цял свят.


Точно в 12.01 часа вечерта на 30 /юни/ срещу 1 /юли/ над Централния бургаски плаж зазвучаха първите познати на всички меломани нежни тонове на неостаряващата и култова рок балада „July Morning”. Под акомпанимента и пригласянето на развълнуваната публика, талантливите музиканти от група „Сънрайз” /”Sunrise”/ и „духът и сърцето на 70 – те” Кен Хенсли заредиха редица вечни парчета на „Юрая Хийп”.


Веднага след неповторимите изпълнения на композитора на най-популярните песни на „Юрая Хийп” Кен Хенсли на сцената на плажа се качиха една след друга бургаските групи „Г.Р.А.С.”, „FOUR”, „Vrani Volosa”, „The Revenge Project”, „Стокхолм” и „Clan Bang”, които поддържаха градуса на настроението чак до сутринта.

http://www.factor-bs.com/news-9598.html




Ключови думи: изпълнения, настроение, Юрая Хийп, Хенсли,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |