В новините
 
02.07.2009 09:22   Новината е видяна 4745 пъти
Диско легендите „Бони М” ще открият втория Фестивал на пясъчните скулптури в Бургас

Танци, приказни герои и легендите от „Бони М” ще открият утре /2 юли/ второто издание на уникалния за страната ни Фестивал на пясъчните скулптури. Началният час е 19.30, купонът – гарантиран, а мястото е добре известно – бургаския парк „Езеро” /до конната база/. Организатор и инициатор на пясъчния град и тази година е Община Бургас.

     Приятни изненади очакват всички посетители на откриването на фестивала. Танц с любим приказен герой и духов съпровод на песни на „Бони М” са само част от тях. Неповторимо светлинно шоу и пищни фойерверки ще принесат всеки гост в чудния свят на приказките.

     Второто издание на фестивала ще бъде още по-мащабно и интересно. За това свидетелстват използваният пясък, който е с 800 тона повече от миналата година /3300 т./, както и по-големия брой скулптури – 28. Оригинална идея за подреждане на фигурите, детски кът за фигурки от пясък, павилиони с безалкохолни напитки и сувенири, допълват изненадите, които организаторите са подготвили.

     Цените  на билетите тази година са по-ниски  от миналогодишните – 1 лв. за деца и 3 лв. за възрастни, а пясъчните скулптури и тази година ще останат до средата на месец септември.

     Веднага след откриването на Фестивала на пясъчните фигури легендите от „Бони М” ще изнесат концерт от 21.00 часа в Летния театър в Бургас. 




Ключови думи: Бони М, пясъчни фигури, пясък, скулптури,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |