В новините
 
03.07.2009 07:44   Новината е видяна 4033 пъти
Общината поема грижата за неподдържаните подлези в Бургас
Общината поема ангажимента да ремонтира неподдържаните подлези в Бургас. Един от тях вече е възстановен - този на бул. „Проф. Якимов”, срещу Университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Другите подлези, които Общината ще ремонтира със свои средства, са тези на бул. „Стефан Стамболов”, на бул. „Проф. Якимов” /срещу бл. 63/, на бул. „Демокрация”. Всички те бяха дадени за стопанисване на „Анастаси кънстръкшън”, но фирмата не изпълняваше задълженията си и концесията беше прекратена.

Процедура да прекратяване на концесията е започната и за подлеза на бул. „Стефан Стамболов”, срещу МЦ „Свети Георги Победоносец”.

След ремонта органите на реда ще осигурят засилено присъствие в районите около подлезите, а след полунощ входовете им ще бъдат затваряни с ролетни врати.

Тези пред Операта, при МБАЛ - Бургас и срещу спортна зала „Младост” ще продължат да бъдат стопанисвани от фирмите, които са ги взели на концесия. До момента те съвестно изпълняват задълженията си по тяхната поддръжка и охрана.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |