В новините
 
04.07.2009 07:17   Новината е видяна 4535 пъти
Бони М и кметът на Бургас откриха втория Фестивал на пясъчните скулптури
Кметът  на Община Бургас Димитър Николов и диско легендите „Бони М” откриха вчера /2 юли/ второто издание на единствения у нас Фестивал на пясъчните скулптури.

     Изненадите  по откриване на пясъчния град, разположен по традиция до конната база в парк „Езеро”, започнаха с тържествена духова музика, а пристигащите многобройни посетители бяха мигновено пренесени в света на приказките от посрещащите ги пирати, феи, клоуни и любими анимационни герои.

     Пристигането на кмета на Бургас Димитър Николов и популярните в цял свят музиканти от „Бони М” бе ознаменувано с изпълнение на някои от най-известните парчета на групата от фестивалния духов оркестър.

     Гостите веднага бяха наобиколени и снимани от многобройните си почитатели, след което се качиха на сцената за да приветстват новите си бургаски приятели.

     Кметът  Димитър Николов тържествено обяви пясъчния фестивал за открит. Той призова всички бургазлии и туристи от страната и чужбина, които смятат това лято да посетят Южното Черноморие, да намерят време за разглеждане на тазгодишната експозиция от пясъчни скулптури.

     „Много  ще изпуснат, ако не го направят”, каза още кметът Николов и заедно с  изпълнителите от „Бони М” разгледа отблизо фигурите от пясък.

     Откриването бе отбелязано с невероятно светлинно  шоу, а стотиците зрители започнаха  да обикалят приказните герои от пясък и да се снимат с тях.




Ключови думи: кмет, Бургас, Фестивал на пясъчните скулптури, Димитър Николов, Бони М, скулптури, пясъчния град,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |