В новините
 
07.07.2009 22:43   Новината е видяна 4522 пъти
пожар в метална кула, намираща се на територията на СМК

На 07.07.т.г. около 15.18 ч. в Районна служба «Пожарна безопасност и спасяване» - Бургас е получен сигнал за възникнал пожар в метална кула, намираща се на територията на СМК - «Славейков» в близост до КАТ - Бургас.

      Към мястото на инцидента са се отправили два противопожарни автомобила, но при обследване на местопроизшествието е констатирано, че има нужда от допълнителни сили и помощ. Към СМК - «Славейков» се отправят още един противопожарен автомобил и една автостълба от Районна служба «Пожарна безопасност и спасяване» - Бургас, както и един противопожарен автомобил на «ЛУКОЙЛ - Нефтохим» - Бургас.

      Към момента огнището на пожара е локализирано, като продължават гасителните мероприятия. Констатирано е, че огънят е обхванал пет етажна метална кула, разположена към бетоновия възел на СМК - «Славейков», където са се съхранявали горивни материали. По предварителни данни не е констатирано обгазяване на района. От високата топлина са паднали някои от металните обшивки на кулата.

      От инцидента няма пострадали граждани. На мястото на инцидента се намират : Началникът на Звено «Пожарна безопасност и спасяване» - Бургас - Комисар Васил Василев, Началникът на Районна служба «Пожарна безопасност и спасяване» - Бургас - главен инспектор Димитър Перифанов, зам. директорът на Областна дирекция на МВР - Бургас - комисар Калоян Калоянов и Началникът на Второ Районно управление на МВР - Бургас - инспектор Николай Куртев.

      Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. 
 




Ключови думи: Районна служба, Пожарна безопасност, Бургас, Славейков, противопожарен автомобил,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |