В новините
 
09.07.2009 05:33   Новината е видяна 4124 пъти
„Черноморец-Бургас” победи в учебна игра

Три дни след началото на подготовката си „Черноморец-Бургас” направи  първа учебна игра и победи с 2:0 „Черноморец-Поморие”. По един гол в двете полувремена  вкараха Мишел Платини и Светлин  Симеонов. За противника напречната греда  разтресе Жулиен Парушев. От състава на победителите заради леки здравословни проблеми  отсъстваха Орлин Старокин, Дуду и Георги Божилов. Капитанът Пламен Крумов още се възстановява и също липсваше от терена. 

     И двамата наставници изгледаха играта на стадион „Черноморец” от трибуните. Красимир Балъков беше в компанията на клубния собственик Митко Събев, а до Петър Хубчев стоеше шефът на детско-юношеската школа Пламен Михов. Хубчев пое отбора на 6 юли и още  се запознава с качествата на футболистите.

     Първата официална контрола на „акулите” ще се проведе на 9 юли /четвъртък/ срещу „Етър” /ВТ/ от 18.00 ч на стадион „Черноморец”. По-рано същия ден, от 14 ч, в гранд-хотел „Поморие” ще има официална пресконференция на „Черноморец-Бургас”. 




Ключови думи: стадион, Хубчев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |