В новините
 
09.07.2009 05:36   Новината е видяна 3915 пъти
Дубльорите на „Черноморец-Бургас” започнаха подготовка

Дублиращият отбор на „Черноморец-Бургас” започна  подготовка за новия сезон. На 8 юли  сутринта старши треньорът Владо  Стоянов и помощникът му Мирослав Кралев изведоха на помощно игрище на стадион „Лазур” група от 24-има млади футболисти.

     В първенството на дублиращата група  за „акулите” ще играят юноши, повечето от които са родени през 1992 г. Четирима са родените през 1993 г., а петима - през 1991 г.

През  първите две седмици от подготовката контроли не се предвиждат, защото в този период ще се работи за аеробен обем, издръжливост и сила. От 23 юли отборът заминава на 10-дневен лагер в Трявна. Там на място ще се търсят противници за първите спаринги.

През  миналия сезон „Черноморец-Бургас”  зае 6-о място в крайното класиране при дубльорите. 

     Сериозно  за предстоящите отговорни изпитания  се готвят и възпитаниците на треньорите Антон Спасов и Мирослав Косев, които  ще представят бургаския клуб в първенството на „А” група за юноши младша възраст, която се сформира от новия сезон. В тази формация ще играят таланти, родени през 1993 г. В състава обаче ще има и юноши от наборите 94 и 95. Целта е по-малките да израстват по-бързо в сблъсъци с батковците.

     Момчетата на Антон Спасов и Миро Косев  ще бъдат на лагер в Трявна заедно с  дубльорите. В БФС все още събират заявки за участие в „А” група за юноши младша възраст и затова програмата все още не е изготвена. Очаква се първенството да започне в средата на месец август.




Ключови думи: Черноморец, Бургас, сезон, група, лагер, юноши,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |