В новините
 
09.07.2009 05:43   Новината е видяна 3901 пъти
Красимир Балъков започна по германски сценарий подготовката на своите футболисти

Изтощителни двуразови тренировки водят от началото на подготовката си футболистите на бургаския тим. Мениджърът на тима Красимир Балъков работи по програма, която включва най-съвременните методи за подготовка на състезателите. В това отношение неоценима помощ оказват и неговите асистенти.

      Трендафил Терзийски, който е работил с треньори като Боби Робсън и Жозе Муриньо, е подготвил специални комплекси, които съчетават в себе си както физическа, така и кондиционна подготовка. Работи се изключително много и за координация и концентрация. Играчите разбират големите очаквания и високите цели, които отборът трябва да преследва в първенството и се готвят изключително сериозно и отговорно.

      Илия  Груев и Йончо Арсов, също дават  своя принос в тренировките. Двамата  са прекарали дълги години в Германия и са попили много от нещата характерни за немската дисциплина и старание, което се влага в тренировките. 

      Треньорът на вратарите Любомир Шейтанов, който  от дълги години е и наставник  в националния тим, успешно прилага  най-новата методика за обучение на футболистите в рамката на вратата. Съвсем наскоро той се завърна от годишния конгрес в Мюнхен, където си дадоха среща едни от най-изявените имена на този пост. Сред легендите взели участие в конгреса са били Кьопке, Лейтън, Леман, Пфаф и много други. Те са изнесли редица интересни факти, които доказват бързото развитие на тази позиция в съвременния футбол и все по-голямата отговорност на играчите в рамката на вратата. Именно тези нововъведения, както и богатия си опит предава Шейтанов на Паскал Борел, Владо Стоянов и Пламен Колев.

      Въпреки сериозните натоварвания в отбора няма контузени футболисти. Всички се чувстват добре, въпреки умората, която е нещо нормално във встъпителните тренировки. 

      Първата официална контрола на играчите на Красимир Балъков ще се състои на 9 юли, четвъртък от 18 часа на стадион „Черноморец”. Съперник в нея ще бъде родния тим на магическия халф и бивш шампион на страната „Етър” Велико Търново. Същия ден преди това мениджърът на „акулите” ще даде и официална пресконференция, в голямата конферентна зала  на „Гранд хотел Поморие”.  




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |