В новините
 
12.07.2009 18:08   Новината е видяна 4233 пъти
Половин ден почивка за играчите на Красимир Балъков

 След  изтощителните тренировки, които  играчите на „Черноморец – Бургас” водят от около 10 дни, мениджърът Красимир Балъков реши да възнагради усилията им с половин ден почивка. Футболистите обаче направиха планираните две тренировки за деня.

      Първата премина по крайморската алея на Поморие, а втората два часа по-късно  на стадиона в близост до „Гранд хотел Поморие”. Приятната изненада у футболистите, които непосредствено след обяда разбраха за почивката  си, бе допълнена  и от спецификата  на тренировката, водена от помощниците на Балъков. 

      По  време на силовите комплекси, които  изпълняваха играчите, от уредбата на стадиона звучаха рок хитове на култови групи като Аеросмит, Бон  Джоуви, Металика, Сървайвър, Форинър, както и традиционни футболни химни. Това допълнително вдигна градуса на и без друго доброто настроение на играчите, които използваха свободните минути между упражненията, за да се разкършат и в ритъма на музиката.        




Ключови думи: Черноморец, Бургас, стадион, играчи, тренировки,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |