В новините
 
16.07.2009 13:28   Новината е видяна 11157 пъти
От форумите - ПСИХИЧНО БОЛНА АЛКОХОЛИЧКА ВИЛНЕЕ В САРАФОВО !!!
Здравейте!!!
пиша ви от кв. Сарафово, от името на доста хора, тъй като се появи един проблем, за който не намерихме решение и молим за помощ!

Тук се е заселила една жена, която създава изключително много проблеми на хората от квартала. Спира колите, налита на бой, напива се до безобразие и напада хората с бутилки от бира, бухалки и пр. Съблича се гола, създава конфликти по заведенията и сякаш никой и нищо не може да е спре. Имаме няколко случая да напада случайни минувачи, да ги заплашва, че ще им счупи колите или главите, да ги плюе и да крещи като обезумяла. Оказа се, че ставаме все повече и повече хора, които по един или друг начин сме се сблъсвали с нея. Полицията е идвала заради нея неколкократно, но единствената мярка, която е взета, е да забранят на заведенията да й сервират алкохол. Това разбира се не помага- тя винаги е пияна и създава смут и заплаха дори за нашите деца.  Видяна е да подхвърля камък срещу две дечица, които са били придружени от родителите си, докато се връщали от плажа и да заплашва да ги удари.
Тя е заплаха за всички граждани.

Можете да я познаете по следните белези:
ниска, слаба, около 40-45 годишна, добре облечена, понякога със странни аксесоари, с малко черно куче и в повечето случаи със доста странно поведение- подскача, налита на хората, проси пари- за храна на кучето или цигари, задава въпроси и др.- това е в добрия случай.
В лошия случай се забелязва в средата на улицата- да се хвърля по колите, да ги спира и да налита на бой, агресивна и разчорлена.

Нашата идея е да съберем подписка, която да изпратим на кмета или кметския наместник в квартала. Имаме доказателство- снимана е с видеокамера 20 минути как напада колите с бирена бутилка.
Тъй като обаче не сме сигурни дали е психично болна, или просто алкохоличка с агресивно поведение, не знаем дали е уместно да се обърнем към конкретните инстуции за психично болни. Оказа се, че психично болните в България са под всякаква закрила и ако тази ненормална жена се окаже луда, нищо не можем да и направим, докато не посегне на живота и здравето на някой.

Днес започваме подписката, има хора, които желаят да напишат и жалби срещу нея, защото им е налитала на бой.

Ако някой е пострадал от нея или има информация коя е, откъде е или как да се справим с нея, нека сподели тук!!!

Благодарим предварително!!!




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |