В новините
 
18.07.2009 14:42   Новината е видяна 4143 пъти
Задържани лица със съмнения за разпространение на наркотици

На 17.07.2009 г. около 5.00 ч. на алеята срещу дискотека в  курортен комплекс “Слънчев бряг” служители на РПУ – Несебър са извършили проверка на група лица от Бургас.  От 17-годишна девойка от Бургас е иззета суха растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. Момичето е задържано за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

На 17.07.2009 г. за времето  от 2.00 до 6.00 ч. в новата част на Несебър  е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 26 лица и 4 автомобила. В хода на акцията, при опит да осуети полицейска проверка е задържан Ф.Т. (36) от Хасково. В управлявания от лицето автомобил са намерени и иззети пликче с 4 дози амфетамини, пликче с кокаин и топче хашиш. При извършената проверка е установено, че Ф.Т. е управлявал автомобила, след употреба на алкохол с концентрация 2, 06 промила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 17.07.2009г. около 14.30 ч. на във входа на жилищна  кооперация на  ул. “6-ти септември” в Бургас е заловен М.Г. (27) от Бургас, у когото са намерени и иззети 24 полиетиленови пакетчета с капковидна форма, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. При направения полеви тест,  веществото в пакетчетата е реагирало на хероин. МVГ., който е известен на полицията е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.




Ключови думи: Несебър, проверка, Бургас, досъдебно производство, полицейска,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |