В новините
 
22.07.2009 06:40   Новината е видяна 5824 пъти
Пуснаха безплатен безжичен интернет в още 4 зони на Бургас

От 20 юли Община Бургас предоставя за ползване на гражданите и гостите на града 4 нови зони със свободен достъп до интернет. Собствениците на портативни компютри вече могат да влизат в мрежата от площад "Тройката", градинката до Централна ЖП-гара и Автогара "Юг", Летния театър и пространството около него, както и от градинката пред Операта.

От миналата година зони за свободен достъп до интернет са сградата на Общината, площадът пред нея и Туристическият Информационен Център.

Проектът, реализиран от фирма "Комнет България Холдинг", е част от цялостната програма на Община Бургас за интегриране на новите технологии в ежедневието на бургазлии и превръщането на Бургас в град с повече възможности и по-добри условия за живот.

В световен мащаб тенденциите са през 2010 г. да се ползват 250 млн. безжични портативни устройства /компютри, телефони/, от които 126 млн. в Европа, а над 50 % от потребителите на компютри да боравят с портативни такива.

Достъпът до интернет в новите зони се осъществява чрез избиране на мрежата Obstina_Bs_Free.

 





Ключови думи: Община, Бургас, зони, свободен, достъп, портативни, компютри, мрежата, градинката, пред, интернет, новите,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |