В новините
 
24.07.2009 06:01   Новината е видяна 4999 пъти
Гого Найденов с голям концерт на Летния театър за юбилей

„Фамилия Тоника” ще чества 60-годишнината на един от основателите си – бас-баритонът Георги Найденов - Гого с грандиозен концерт в Бургас. Изпълнителите от любимата група на няколко поколения българи са подготвили куп изненади за юбиляря. Част от тях ще бъдат разкрити на 6 август в Летния театър в Бургас, където ще се състои празничният рецитал.
Генерална репетиция за голямото тържество „Фамилия Тоника” ще направи няколко дни по-рано във Варна.
„Искаме концертът за Гого да бъде в по-шеговит вариант. Приготвили сме му две песнички с повече сатира. Той е добър човек и със страхотно чувство за хумор. Каквото и да му поднесем, ще се изкефи. Ние това търсим - хубавите емоции извън сцената. Стига са ни събирали и разделяли”, сподели другият мъжки вокал Драго Димитров, който това лято е пуснал котва в бащината къща на жена си в Несебър.
Юбилейният концерт за Гого ще премине под традиционния наслов за летните морски изяви на „Фамилията” – „Тоника и приятели”. За да го поздравят, на сцената ще се качат още няколко емблематични имена за българската естрада – Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които също отпразнуваха своите 60-годишни юбилеи през 2009 г., и Виолета и Красимир Гюлмезови от популярния дует „Шик”, с които Ева и Гого изпяха някои от най-незабравимите шлагери в родната музика под шапката на група „Домино” като „Моя любов”, „Как си отивате, приятели”, „Един прозорец още свети”, „Нощ над града” и много други. 
В Летния театър в Бургас ще прозвучат голяма част от най-любимите песни на публиката, което е гаранция, че освен за Гого, концертът ще бъде истински празник и за почитателите на българската забавна песен.

http://factor-bs.com/news-9915.html

 





Ключови думи: Фамилия, Тоника, Гого, концерт, група, няколко, Летния, театър, концертът, бъде, това, Димитров, българската, които,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |