В новините
 
24.07.2009 12:44   Новината е видяна 3403 пъти
Характерни престъпления в Бургас, Несебър и Слънчев бряг

На 23.07.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Копривщица» в к-с «Лазур», обитаван от 44 годишна бургазлийка, откъдето е извършена кражба на златни накити около 150 грама  и сумата от 860 лв. Работата по случая продължава от Пето Районно управление на МВР - Бургас.

На 23.07.т.г. в 16.30 ч. в Районно управление на МВР - Камено е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с. Кръстина, общ. Камено, собственост на семейство, работещо преимуществено в Гърция. Констатирано е, че в дома е роникнато чрез взломяване на прозорец в банята, като е извършена кражба на : два златни дамски пръстена с общ грамаж 15 гр. , мъжки златен ланец - 26 гр., 15 бутилки с алкохол / уиски/ и 15 л. ракия. Точната стойност на нанесената от кражбата щета е в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

      На 23.07.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато в частен апартамент, намиращ се в к-с «Младост» в Несебър, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 000 евро, намиращи се в чанта поставена зад диван. Парите са собственост на 39 годишен руски гражданин, отседнал на курорт в Несебър, като неорганизиран турист.

      На 23.07.т.г. от паркиран на пътя между Китен и Лозенец л.а. «Фолксваген Кади», със софийска регистрация, е извършена кражба на сумата от 2 000 лв. и касов апарат, собственост на 51 годишен мъж от Камено. В автомобила е проникнато през незаключената предна лява врата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Царево.




Ключови думи: кражба, златни, Районно управление, Несебър, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |