В новините
 
24.07.2009 12:49   Новината е видяна 4733 пъти
Пътно транспортни произшествия в Бургаско

На 24.07.т.г. около 02.45 ч. на кръстовище в айтос, възниква пътен инцидент между : л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Е.А. от с. Ръжица / водачът не притежава свидетелство за правоуправление/, т.а. «Скания», с пловдивска регистрация, управляван от 27 год. И.Д. от Пловдив и т.а. «Скания», със софийска регистрация, управляван от 31 год. К.П. от Раковски, обл. Пловдив. От ПТП е пострадал  водачът от л.а. «Опел Корса», който с черепно мозъчна травма, счупен гръден капак и пет ребра и наранявания в коремната кухина, е настанен за лечение в МБАЛ Бургас, с опасност за живота. Причини за ПТП : водачът на л.а. «Опел Корса» се е движил с несъобразена скорост в посока към айтоската автогара, като в района на кръстовището е навлязъл в лентата за  насрещно движение и се е блъснал в задния ляв калник на единия от товарните автомобили, движещ се с посока към с. Руен. От удара лекия автомобил се е завъртял и се е блъснал странично  в пътуващия зад него в същата лента и посока втори товарен автомобил.

      На 23.07.т.г. около 18.50 ч. до бл. 29 между входове 3 и 4 бургаския комплекс «Славейков», неустановено към момента моторно превозно средство е блъснало деветгодишно момченце - пешеходец, което е прегледан  и освободен за домашно лечение с контузна рана на главата.

      На 23.07.т.г. около 22.30 ч. на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Тракия» настъпва пътен инцидент между : л.а. «Нисан Съни», с бургаска регистрация, управляван от 59 год. С.Т. от Бургас и л.а. «Мерцедес Е 220», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. Т.Д. от Бургас. От ПТП леко е пострадал водачът на л.а. «Нисан», който е получил контузна рана на главата. Причини за ПТП : неспазване на предимство при извършване на ляв завой от страна на л.а. «Нисан», който допуска катастрофа с движещия правомерно в права посока л.а. «Мерцедес».

      На 23.01.т.г. около 23.40 ч. на кръстовището до бургаския хотел «Фаворит» настъпва пътен инцидент между : л.а. «Фиат ритмо», с бургаска регистрация, управляван от 36 год. Г.Н. от Бургас и л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. С.А. от Бургас. От инцидента е пострадал водачът на л.а. «Фиат», който е получил контузна рана на десния крак. Причини : неспазване на предимство при извършване на ляв завой от страна на л.а. «Фиат», който допуска катастрофа с движещия се правомерно в права посока л.а. «БМВ». 




Ключови думи: пътен инцидент, Опел Корса, бургаска, Скания, лечение, контузна рана, Бургас, неспазване предимство, завой, катастрофа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |