В новините
 
03.08.2009 12:41   Новината е видяна 13143 пъти
Със страхотен концерт Черноморец Бургас отпразнува 90-тата си годишнина

Събота - 01. Август 2009г, Охлюва в град Бургас. Слънцето почти е залязло. Верните фенове на най-стария бургаски спортен клуб "Черноморец" се събират за да честват 90тата годишнина от създаването на клуба.
Началото на събитието, организирано от фенклуба на "Черноморец" "Сините акули", с нищо не подсказваше за купона, който беше на път да се развихри.

Поканени да "забият" на това събитие бяха групи като група The Pomorians, група Алкофилия, група Ганг, група Мурзилка и други.

Възгласите на феновете и групите, които свириха на това радостно за бургазлии събитие дълго огласяха района на Охлюва в морската градина в Бургас.

В разгара на рок концерта група Алкофилия поканиха част от феновете да се присъединят на сцената заедно с тях за да пеят.

Пред самата сцена екзалтираните фенове пееха и танцуваха, като някои от тях до такава степен се разгорещиха, че си изгубиха очилата :)

Този концерт върна повечето от нас, верните на рок музиката фенове, към славните времена на бургаската рок сцена, когато лятото беше асоциирано с продължителните рок концерти събирали заедно стотици бургазлии.

Нека пожелаем още веднъж честит рожден ден на спортен клуб Черноморец Бургас, да благодарим на организаторите от фен клуб Сините Акули и на фирма ProAudio за озвучаването на концерта.






Ключови думи: Охлюва, фенове, спортен, клуб, Черноморец, събитие, група, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |