В новините
 
04.08.2009 08:16   Новината е видяна 5914 пъти
Катастрофи в Бургас, пострадали

На 03.08.2009 г около 11.10 ч. в Карнобат по бул. “Москва” се е движел лек автомобил “Фолксваген  Голф”, управляван от М.Х. (34) от Карнобат. При движение с несъобразена скорост, в района на автогарата ударил пресичащия по пешеходна пътека 83-годишен мъж от Карнобат. В резултат на удара пешеходецът е получил фрактура на ляв крак и лява ръка и контузни рани по цялото тяло. Настанен е за лечение в МБАЛ – Бургас - с опасност за живота. По случая работи РПУ – Карнобат. 

На 03.08.2009 г. в 10.55 ч.  по път Е 87 (зад стадион “Черноморец”) се е движел лек автомобил “Ситроен”, управляван от Д. К. (20) от Бургас. На 500 м  след бензиностанция “Еко” в посока кръстовище “Трапезица”, при движение с несъобразена с пътните условия скорост,  навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил с движещия се в нея лек автомобил “Опел Астра”, с водач Д.Г. (25) от с. Равна гора, общ. Созопол, а след това блъснал и паркираните лек автомобил “Фолксваген Голф” и “БМВ” с бургаска регистрация. В резултат на удара возещата се на предната дясна седалка в “Опел Астра” 47—годишна жена от Бургас е починала на място. Пътуващата на задната седалка в същия автомобил 27-годишна жена от Велико Търново е  получила фрактура на черепа и дясна ръка и е настанена е за лечение в МБАЛ – Бургас. При извършената проверка с техническо средство  не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Взета им е кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.  

На 04.08.2009 г. около 2.00 ч в  в Бургас в кв. "Крайморие" се е движел лек автомобил “Фолксваген  Голф”, уравляван от Й.С. (21) от гр. Камено. При движение с несъобразена скорост  на ляв завой водачът изгубил  управление над автомобила, който излязъл извън пътя и се ударил в дърво. В резултат на удара пътувалото на предната седалка на автомобила 17-годишно момиче от Камено е получило порезна рана на лява ръка. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка на Й.С., техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания въздух с концентрация 1,1 промила.  Взета му е кръв за химически анализ. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Бургас. 




Ключови думи: автомобил, Фолксваген Голф, Карнобат, несъобразена скорост, фрактура, лечение, МБАЛ, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |